Шеќерна болест или Дијабетес (Хипергликемија) - Што е тоа?
Болести

Шеќерна болест или Дијабетес – Што е тоа?

Една од честите болести со кои се соочува човештвото е шеќерната болест или дијабетес. Дијабетесот претставува трајно зголемување на нивото (концентрацијата) на шеќерот во крвта

Read More »
Што е гејнер суплементот и како делува за зголемување на масата?
Суплементација

Weight Gainer

Добивач на тежина (Weight Gainer) или уште познат како гејнер е таков тип на суплемент оптимизиран за добивање на телесна тежина (маса) и големина. Тоа

Read More »
X