Ultimate Nutrition, Fat Burner, 100% Natural Ingredients, Ultra Ripped (90 tabs – 45 serv)

1,100 ден

Out of stock

Ultra Ripped е составен од моќни состојки кои ќе го активираат и најспориот метаболизам да почне да согорува масти. Овој препарат е одличен соработник на одлучните вежбачи во борбата против вишок килограми. Ultra Ripped содржи супстанции кои што даваат многу силна термогеничка формула.

Bitter Orange: стимулатор на централниот и периферниот нервен систем, на тој начин го убрзува базниот метаболизам со што доаѓа до поголемо согорување на масти.
Гуарана: делува како иницијатор на изворот на енергија, спречува замор и го намалува апетитот.  
Зелен чај: познат антиоксидант многу користен во Кина и Јапонија, го зајакнува имунитетот, го смалува повишениот холестерол и триглицеридите во крвта, помага при зголемен крвен притисок. 
Бела врба: помага кај тешки и лесни воспаленија на мускули, зголемена температура и главоболка.

X