Ultimate Nutrition, Weight Gainer, Protein (55 g) + Carbs (152 g) + Fat (18 g), Muscle Juice 2544 (Chocolate Flavour, 6 kg – 24 serv x 250 g/4 scoops)

3,690 ден

Out of stock

Muscle Juice 2544 е еден од омилените гејнери на пазарот. Во својот состав има 22% протеини од Whey и од белка од јајце. Содржи и моќна количина на јаглени хидрати, сложени и прости.

Оваа формула е многу препорачлива за сите оние кои што имаат проблем со зголемувањето на килажата и сите оние кои што сакаат за релативно кратко време да ја зголемат мускулната маса и сила.

X