Ultimate Nutrition, Protein Powder, Whey Concentrate/Isolate + Whey Peptides, Protein (25 g) + Carbs (2 g) + Fat (1 g), Prostar 100% Whey (2.39 kg – 80 serv x 30 g/1 scoop)

This product is currently out of stock and unavailable.

Prostar Whey Protein е комбинација од супериорен квалитет и неверојатен вкус. Во вредност од околу 83% whey протеин изолат и концентрат ќе им го даде вистинското гориво на вашите мускули за идеален раст во чиста и најквалитетна мускулна маса со изразена дефиниција.

Интересно е да се напомене дека токму Prostar Whey Protein е омилен протеин на нашиот познат атлета и бодибилдер Јовче Василевски.
Јовче го конзумира 
Prostar Whey Protein и вон сезона и за време на своите подготовки за натпревар веќе цели 10 години од својата кариера и со него има постигнато неброени успеси. Еве неколку од неговите постигнувања:


1. IBFF СВЕТСКО ПРВЕНСТВО – ТРЕТО МЕСТО, КОПАР, СЛОВЕНИЈА 2010

2. NABBA СВЕТСКО ПРВЕНСТВО – ПЕТТО МЕСТО, ГРЦИЈА 2008

3. NABBA ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО – ЧЕТВРТО МЕСТО, ГРЦИЈА 2006

4. WFF СВЕТСКО ПРВЕНСТВО (EXTREME BODY) – ЧЕТВРТО МЕСТО, ГРЦИЈА 2006 

5. NABBA БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО – ПРВО МЕСТО (BODY BUILDING MASTERS), 
ГРЦИЈА 2007 

6. 
БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО – ПРВО МЕСТО, БАР, ЦРНА ГОРА 2008

7. БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО – ПРВО МЕСТО, ВАРВАРИН, СРБИЈА 2010

8. БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО – ПРВО МЕСТО, ТУЗЛА, БОСНА 2011


И уште многу други успеси. Користете го и вие протеинот на Шампионите 
“PROSTAR WHEY PROTEIN”.

Еден дозер содржи 30 гр. во кој што има 25 гр. супериорен Whey протеин.

Select your currency
MKD Macedonian denar
X