Sale!

Ultimate Nutrition, Protein Powder, CFM Whey Protein Isolate + Glutamine/SI/D Complex, Protein (30 g) + Carbs (1 g), Iso Sensation 93 (Cookies & Cream Flavour, 2.27 kg – 69 serv x 33 g/1 scoop)

3,990 ден

Out of stock

Description

Освен тоа што е рекордер со 93,7% протеини од најдобриот Whey Isolate, појачан е со глутамински комплекс и со хранливиот колострум. За да се апсорбира што полесно и побргу, додадени се инсулински и дигестивни комплекси (алфа липоидна киселина, д-пинтол, 4 хидроксиизолеуцин). Уште ова, прв пат е употребена ISOCHILL метода – двостран систем на унакрсно микрофилтрирање со ниски температури на веј изолат.

Со Iso Sensation 93 чистата мускулна маса и неверојатната дефиниција на мускулите се чекор поблиску до вас.

Еден дозер содржи 33 гр. во кој што има 30 гр. чист, биоактивен Whey изолат.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ultimate Nutrition, Protein Powder, CFM Whey Protein Isolate + Glutamine/SI/D Complex, Protein (30 g) + Carbs (1 g), Iso Sensation 93 (Cookies & Cream Flavour, 2.27 kg – 69 serv x 33 g/1 scoop)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select your currency
MKD Macedonian denar
X