Sale!

Ultimate Nutrition, Protein Powder, CFM Whey Protein Isolate + Glutamine/SI/D Complex, Protein (30 g) + Carbs (1 g), Iso Sensation 93 (Chocolate Fudge Flavour, 910 g – 28 serv x 33 g/1 scoop)

Original price was: 2,490 ден.Current price is: 2,090 ден.

Out of stock

Освен тоа што е рекордер со 93,7% протеини од најдобриот Whey Isolate, појачан е со глутамински комплекс и со хранливиот колострум. За да се апсорбира што полесно и побргу, додадени се инсулински и дигестивни комплекси (алфа липоидна киселина, д-пинтол, 4 хидроксиизолеуцин). Уште ова, прв пат е употребена ISOCHILL метода – двостран систем на унакрсно микрофилтрирање со ниски температури на веј изолат.

Со Iso Sensation 93 чистата мускулна маса и неверојатната дефиниција на мускулите се чекор поблиску до вас.

Еден дозер содржи 33 гр. во кој што има 30 гр. чист, биоактивен Whey изолат.

X