Sale!

BioTech USA, Testosteron Booster, Tribulus Terrestris, Tribooster (60 tabs x 2000 mg)

Original price was: 1,350 ден.Current price is: 1,190 ден.

4 in stock

60 Табл. – 1 табл. = 2000 мг. Tribulus Terrestris extract 95.2%.

Повеќе од триесет години една од најдобро чуваните тајни беше растението наречено Tribulus Terrestris. Пронајдено воглавно во Бугарија, оваа специфична билка содржи некои фитохемикалии од кои има корист секој бодибилдер или натпреварувачки атлета. Што се овие фитохемикалии? Стероидни сапонини. Тие стероидни сапонизи најдени во Tribulus Terrestris се употребени од светска класа на Бугарски дигачи на тегови за рекордни подигања. Всушност студите изведени во Европа открија дека употребата на Tribulus Terrestris може да ја зголеми продукцијата на тестостеронот за 30% или повеќе во само пет дена. Истражувањата покажуваат дека стероидалните сапонини во Tribulus Terrestris може да имаат стимулирачки ефект на хормонот лутеинизинг (ЛХ), полово стимулирачки хормон кој може позитивно да се одрази на продукција на тестостеронот. За секој можен натпревар или напорен тренинг, користете Tribulus Terrestris производи.

Употреба: Се пие 1 таб. на 1 час пред спиење.

X