Runners, Vinyl Dumbbell (Blue Colour, 1 set – 2 x 2 kg)

780 ден

Description

Тие се во боја координирана со тежината, така што лесно ќе ви биде да ја одберете саканата тежина. Со истите тегови го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс и други области на мускули. Тонирајте го вашето тело со нашите тегови кои можат да се користат слободно во домашни услови, фитнес сали па дури и на работното место. Тие се мали па можете да ги вметнете во вашите ташни и да ги носите каде сакате со вас. Карактеристика на секој тег е дека има трајна цврста челична рачка дизајнирана со гумена површина за да ви биде удобна за комплетен тренинг.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Runners, Vinyl Dumbbell (Blue Colour, 1 set – 2 x 2 kg)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select your currency
MKD Macedonian denar
X