Optimum Nutrition, Protein Powder, Whey Isolate + Whey Hydrolyzed + Whey Concentrate, Gold Standard 100% Whey (2.27 kg – 74 serv x 30 g)

  • 24 Grams of Protein per Serving to Help Build and Maintain Muscle3
  • 5.5 Grams of Naturally Occurring BCAAs per Serving to Support Endurance and Recovery
  • The World’s Best-Selling Whey Protein Powder

4,490 ден

100% Whey Gold Standard – златниот стандард меѓу протеините!

Откако постои на пазарот, името и брендот Optimum Nutrition го наметнува највисокиот стандард, однос во кој се усогласуваат сите квалитетни протеински производи. Сега Optimum Nutrition повторно прават нов, поквалитетен и повисок стандард, со “злато” протеин од третата генерација 100% Whey Gold Standard.

Тоа што го прави Optimum Nutrition различна марка е разновидноста на производи и највисок стандард на квалитет. Квалитетот на 100% Whey Gold Standard не заостанува од славата на производителот. Воспоставување стандарди меѓу веј протеин, 100% Whey Gold Standard сега може да ви гарантираат резултати, кои го прават најдобро продаваниот протеин во светот.

100% Whey Gold Standard содржи богата разновидност од квалитетни извори на протеин од сурутка.

100% Whey ви дава она што ви треба (чист протеин од сурутка). Не ве полни со масти, лактоза, холестерол, јаглехидрати.

Протеинот на Optimum Nutrition – 100% Whey Gold Standard e најпознатиот протеин во светот!

X