Optimum Nutrition, Amino Acids Complex Powder, BCAAs + Amino Blend + CNS Stimulans Blend + Vit. C, Amino Energy (270 g – 30 serv x 9 g/2 scoops)

1,500 ден

За одличен изглед не е доволна само желбата,потребни се диети и програми за вежбање за кои ви треба сила, како психичка, така и физичка.

Essential Amino Energy го комбинира оптималниот  сооднос на брзо впивливите аминокиселини во слободна форма со природни енергетици и стимулирачки азотен оксид.

Овој производ ќе ви помогне да направите брз прогрес во градење на мусклите,  аминокиселините ,ВСАА и аргининот ќе ви овозможат поинтензивно и побрзо пумпање.

Со само 10 калории во доза Essential Amino Energy ќе го почувствувате веднаш без да влијае на вашата диета.
Конзумирајте Essential Amino Energy секогаш кога сакате да го подобрите вашиот ментален фокус, физичката енергија, производство на азотин оксид и да потпомогнете во брзото опоравување на мускулите.

Предности на Essential Amino Energy:

 • Аминокиселини во слободни форми за брза апсорпција!
 • Содржина на незаменливите аминокиселини, вклучувајќи ВСАА!
 • Подобрува опоравување пред, за време и после тренинг!
 • Содржи природни енергетици и има антиоксидантно дејство!
 • Стимулира синтеза на азотен оксид!
 • Само 10 калории и 0 грама шеќер во доза!
 • Лесно и брзо растворлив!
 • Изградба на нови мускулни влакна!
 • Незаменливите аминокиселини помагаат при обновувањето на мускулите!
 • Бета аланинот овозможува подолги тренинзи и повеќе сила!
 • ВСАА ја зголемуваат издржливоста!
 • Интензивна енергија и одличен фокус!

Зголемете ја дозата доколку сакате да преминете од нормално кон интензивно ниво на зголемување на енергијата и со тоа добивате:

 • Зголемена продукцијата на азотен оксид!
 • Зголемен внес на микронизиран L-аргинин кој ја одржува синтезата на азотен оксид!
 • Зголемен внес на микронизиран цитрулин за зголемување на количеството азотен оксид после тренинг!
 • Побрзо закрепнување!
 • Зголемен внес на незаменливите аминокиселини кои ја забрзуваат синтезата на протеини!
 • Побрзото обновување овозможува и побрзо враќање кон врвниот  тонус!
 • Ја зголемува енергијата без калории!
 • Има освежувачки овошен вкус, брзо растворлив!
 • Без шеќер, Без масти, само 10 калории во доза!
X