Sale!

BSN, Pre-Workout, NO-Xplode (30 serv)

Original price was: 2,190 ден.Current price is: 1,490 ден.

Out of stock

Оригиналниот и најдобриот пијалок за пред тренинг!

Во 2004 BSN® ја смени играта со тоа што го најави првиот комплетен пијалок кој се пие пред тренинг, N.O.-XPLODE®.  BSN® овие неколку години деноноќно работи со цел да ја донесе новата формула на N.O.-XPLODE® до вас!

„Зборевме со корисници на суплементи, ги слушнавме потребите и барањата и направивме формула што ја зголемува експлозивноста, силата и стамината кај корисникот преку Master Performance Blend-оут. Всушност 75% од луѓето што го пробаа производот ни кажаа дека тој е најдобриот извор на сила, стамина и зголемена крв во мускулите за време на тренингот.  Исто така отидовме и еден чекор понатаму и оваа, нова формула на нашиот продукт е максимално растворлива со најдобриот вкус што можете да го пробате.“ -BSN®

Имајќи помала доза (околу 17% помала), доаѓа во истото пакување. BSN® успеаа да се надминат себе си и да ја донесат новата, подобра формула за нивниот легендарен пијалок за пред тренингN.O.-XPLODE®.

Иди подалеку одошто некогаш си можел да одиш.

Потоа, земи уште еден чекор.

X