Ultimate Nutrition, Weight Gainer, Protein (56 g) + Carbs (170 g) + Fat (14 g) + Glutamine Blend (1 g) + Fatty Acids Blend (9 g) + Encyme Blend (50 mg), Muscle Juice Revolution 2600 (Chocolate Creame Flavour, 2.12 kg – 8 serv x 265 g/4 scoops)

1,850 ден

Out of stock

Новиот Muscle Juice Revolution 2600 е врвен гејнер на пазарот. Содржи 56 грама протеин во ексклузивниот микс Octo-PRO каде што се искомбинирани 8 клучни типа на протеини. Содржи 170 грама јаглени хидрати со ВРЕМЕНСКО ОСЛОБОДУВАЊЕ (TIME RELEASE) за максимално искористување.

Покрај прекурсорите на глутамин кои што се вклучени во самиот состав, секое послужување содржи додатни 1000 мг. од најновиот L-alanyl-L-Glutamine. Оваа моќна состојка штити од мускулна деградација и обезбедува додатна сила да се истрае во тренингот. Претставува ултимативен анаболик и стимулатор на хормонот за раст од што последователно се ослободува IGF-1, што пак ја зголемува чистата мускулна маса.

Потеклото на овој протеин, кој што се состои од 8 различни протеини, е далеку посупериорен од било кој друг единечен тип на протеин. Whey протеините, како што е хидролизираниот Whey изолат и концентрат, му даваат на вашето тело наплив од аминокиселини веднаш по нивното внесување. Овие протеини се идеални за чиста мускулна маса. Потоа доаѓаат на сцена средно варечките протеини (MID RELEASE) за на крај да ја завршат целата работа на потполно хранење на вашите мускули протеините со одложено ослободување (EXTENDED RELEASE).

Овој нов гејнер исто така содржи и нова, многу возбудлива, компонента во групата на јаглени хидрати (KARBO-lin). Овој елемент е создаден за (KARBO LOADING) полнење со јаглени хидрати. KARBO-lin е дизајниран исклучиво за елитни атлети кои што бараат брз и високо ефикасен начин за полнење на мускулите со доволно гликоген.
Овој високо-технолошки јаглен хидрат поминува низ стомакот многу брзо, 80% ПОБРЗО ОД ДЕКСТРОЗАТА или шеќерот. Делува како пумпа за мускулите, влечејќи вода и хранливи материи со себе, од што ќе имате чувство дека сте постојано напумпани по внесувањето.

ПРОБАЈТЕ ЈА НОВАТА ВОЗБУДЛИВА ФОРМУЛА НА MUSCLE ЈUICE REVOLUTION 2600 ЗА ВАШЕ ПОТПОЛНО ЗАДОВОЛСТВО И МАКСИМАЛЕН РЕЗУЛТАТ!

X