Trec Nutrition, L-Carnitine + Chromium + Vitamin B6, L-Carnitine Complex (90 caps x 800 mg)

750 ден

Out of stock

Л-КАРНИТИН КОМПЛЕКС

СОГОРУВАЧ НА МАСТИ

Л – КАРНИТИН + ВИТ. Б6 + ХРОМ

90 таблети/900 мг

Л – КАРНИТИН КОМПЛЕКС содржи специјална мешавина од Л- карнитин тартрат, хром и витамин Б6. Л-карнитин-от е носител на долг ланец масни киселини, природно произведени во телото и активно учествува во липидниот метаболизам. Витаминот Б6 и хромот го поттикнуваат создавањето на енергија; исто така минералите придонесуваат во одржувањето на соодветно ниво на глукоза во крвта намалувајќи ја нејзината флуктуација.

ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА:  Дневната препорачана доза е 2 таблети. Испијте со приближно 300 мл вода.

Кога вежбате: две таблети 30 мин. пред тренинг

Кога не вежбате: два пати на ден по една таблета, препорачливо е 30 мин. пред оброк.

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Да не се користи како замена за разновидна исхрана. Деца, бремени жени и доилки не смеат да го користат производот.

X