Ultimate Nutrition, Fat Burner, L-Carnitine (1000 mg) + Pantothenic Acid (10 mg), Carnitine Liquid (355 ml – 24 serv x 15 ml/1 tbsp)

850 ден

Out of stock

Ultimate Nutrition ви го претставува карнитин во неговата најчиста форма која што може да ја најдете во понудата. Л Карнитинот го помага разлагањето на масните наслаги во телото и нивно согорување за енергија. Л Карнитинот го активира метаболизмот на мастите, го согорува наталоженото масно ткиво, го убрзува оправокот и благотворно влијае на срцевиот мускул. Незаменлив е во тренинзите кога треба да се намали масно ткиво од одреден дел од телото. Прав сојузник е за жени кои што сакаат да ја дотераат својата фигура а воедно да им останат облините тамо каде што сакаат. Л Карнитинот на Ultimate Nutrition во една супена лажица содржи дури 1000 мг. Карнитин и 10 мг. витамин Б5 (Pantothenic Acid) и не содржи воопшто шеќер. Витаминот Б5 е заслужен за опуштање енергија од хидратите и мастите и ја подобрува апсорпцијата на другите витамини.

Пакување 355 мл.

15 мл. = 1000 мг.

X