Sale!

Cellucor, Pre-Workout, C4 Original (390 g – 60 serv x 6.5 g/1 scoop)

Original price was: 2,200 ден.Current price is: 1,990 ден.

C4 G4 – е четврта генерација на иновација и префинетост од CELLUCOR. Неговата формула е сега по софистицирана, повеќе потентентна и вклучува состојки кои направија пробив во светот. Како што е TeaCor™ за повеќе енергија која доаѓа брзо и трае подолго.

Формулата на C4 G4 вклучува состојки кои помагаат да промовираат многу повеќе: Енергија, пумпање и перформанси. Како што се:

Бета Аланин: амино киселина која ја поддржува мускулната издржливост. Произведува морничаво чувство низ целото тело, кое ви покажува за да знаете дека оваа амино киселина веќе работи во вашето тело.

Креатин нитрат: Креатин како нитрат. Произведува два посакувани ефекти врз перформансите. Креатин за сила и нитрат за пумпање.

N-ацетил Л-Тирозин: Тоа е суштинскиот дел на C4 G4 како есенцијална енергетска мешавина. Таа ви помага во поддршка на менталниот и физичките перформанси.

Кофеинот: е популарна и докажана состојка како извор на енергија.

Употреба: Се меша 1 мерица во 200-300 мл. вода или вашиот омилен џус и се пие околу 20-30 мин. пред тренинг.

X