Blade Sport, Protein Powder, Blade Protein Concentrate (2270 g – 75 serv)

2,400 ден

Out of stock

Протеин со Премиум квалитет, Одличен вкус и инстант растворливост, висока содржина на БЦАА и ГЛУТАМИН

BLADE PROTEIN CONCENTRATE е протеински суплемент подготвен со висококвалитетен протеински концентрат од сурутка. Овој производ е креиран на база од 87% протеински концентрат од сурутка кој обезбедува 22 g протеин во секое сервирање. Протеините учествуваат во растот и одржување на мускулната маса и здравите коски и затоа се битни за сите спортисти. BLADE PROTEIN CONCENTRATE содржи големо количество аминокиселини со разгранет ланец (БЦАА) (Л-леуцин, Л-изолеуцин, Л-валин) и Л-глутамична киселина, кои се највредни и најбарани аминокиселини во исхраната на спортистите. Производот е достапен во повеќе вкусови – секој може да најде нешто за себе.

 

Без додадени шеќери. Содржи природни засладувачи.

87% whey protein concentrate
4100mg BCAA in each serving
Great mixability
Delicious tastes

With no added sugars. Contains naturally occurring sugars.

X