Universal Nutrition, Fat Burner, Animal Cuts (42 packs/42 serv)

3,490 ден

Out of stock

Без разлика дали се подготвувате за натпревар или сакате да постигнете најдобра форма, потребен вие Animal Cuts. Спортистите треба да покажат максимална дефиниција и сепарација на мускулите. Затоа е потребно да се регулира губењето на масти, времето на задржување на водата, тироидната функција, инсулинската чувствителност и тн. Animal Cuts е единствениот производ кој гарантирано ќе ви го овозможи ова. За 21 ден добивате блиску 7400 милиграми од 28 клучни состојки кои гарантирано ќе ги согорат мастите.
– зголемени термогенези
– зголемени липолизи
– зголемен диуретичен ефект
– ја подобрува инсулинската функција
– ја намалува желбата за јагленохидрати
– ги регулира тироидните хормони
– ја зголемува мозочната функција
– ја зголемува енергијата.

X