Amix Nutrition, Protein Powder, Hydrolyzed Beef Protein + Creatine & Nitro Infusion, Anabolic Monster Beef (Strawbery & Banana Flavour, 1 kg – 30 serv x 33 g)

1,550 ден

Out of stock

Овој производ е 90% формирана од страна на ензимски хидролизиран (претходно дигестиран) Говедски Албумин што е една од највисоките квалитетни извори на протеини на пазарот. Ензимска хидролиза значително го скратува времето потребно за predigestion на протеини и неговата функција е затоа исполнети речиси без никакво временско доцнење. Amix ™ чудовиштето говедото протеин е збогатен со креатин монохидрат. Чудовиште Говедско понатаму содржи Нитро Шот Комплекс, кој се состои од супстанции кои ја загреваат крвта и да обезбедува побрзо снабдување со хранливи материи директно во главните мускулни влакна. Производот дополнително содржи PhosphoMatrix кој ги обезбедува сите потребни минерали кои се многу важни за организмот на спортистите.

Предности на Monster Beef протеинот:
• Навремена испорака на сите потребни аминокиселини
• Одлично хранливи вредности
• Совршен растворливост
• Ниска содржина на масти и јаглехидрати
• Лесно да се вари
• Висока содржина на сите важни минерали

Препорачана доза:
Измешајте 1-2 мерилки на Amix™ Monster Beef протеин со 200-300 мл ладна вода или со ниско-мастено млеко. Користете миксер или рачен шејкер, се меша за 30 секунди. За промена на вкусот и благоста на пијалок, се менува количината на водата што се користи за подготовка.

X