L-Carnitine 1500 Mega Caps (30 caps x 1500 mg)

590 ден

Out of stock

Description

L-CARNITINE 1500mg EXTREME MEGA CAPS ® OLIMP СЕ ДОКАЖАНИ И ЕФЕКТИВНИ ВО НАМАЛУВАЊЕ НА МАСТИТЕ!!!
Фантастична доза од 1500мг на високо достапниот Л-карнитин-тартарат, концентриран во еден капсула, кој ќе ви помогне драстично да го намалите поткожното масно ткиво.
Л-карнитинот е клучен елемент за последната фаза во процесот на топење на мастите. Ги пренесува слободните масни киселини до нивната крајна оксидативна дестинација. Со овој процес се обезбедуваат огромни количини на енергија, што значително се зголемува остварувањето на способностите на организмот. Ефикасното управување со текот на интрацелуларната оксидација на слободните масни киселини гарантира дека тие нема да бидат вратени во форма на триглицериди, кои повторно го зголемуваат обемот на масното ткиво. L-Carnitine 1500 Extreme MEGA CAPS® е концентриран додаток во исхраната со висока доза на Л-карнитин.
Л-карнитинот игра клучна улога во спречување на болести во циркулаторниот систем и срцето, а неговиот дефицит го зголемува ризикот од појава на болести како аритмија, недоволна контракциона сила на срцевиот мускул. Клиничките испитувања покажуваат дека со додатоци во исхраната со висока содржина на Л-карнитин се овозможува правилно функционирање на кардиоваскуларниот систем.
L-Carnitine 1500 Extreme MEGA CAPS®, е диетален додаток кој содржи концентрирана доза од најчистата фармаколошка форма на Л-КАРНИТИН ТАТРАТ во оптимално микронизирано ниво. Секоја капсула на производот – благодарение на употребата на МЕГА CAPS® технологија, содржи 1000мг чист L-карнитин. Тоа гарантира ефикасност во текот на метаболичките патишта за производство на енергија од масни киселини и со тоа ефективно извршување на процесот на намалување на поткожното масно ткиво и контрола на телесната тежина.
L-Carnitine 1500 Extreme MEGA CAPS® – ефективна заштита на организмот ПРОТИВ реактивни кислородни ФОРМИ!
Овој одличен додаток во исхраната ја збогатува исхраната со ефективна доза на Л-карнитинот и е посветен пред се физички активни луѓе кои бараат намалување на поткожното масно ткиво или кои сакаат да се задржи тежината на посакуваното ниво, за секој, кој како превентивно сака да ја поддржува работата на кардиоваскуларниот систем, со што ќе го намали ризикот од појавата на исхемична срцева болест или други нарушувања на циркулаторниот систем.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “L-Carnitine 1500 Mega Caps (30 caps x 1500 mg)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select your currency
MKD Macedonian denar
X