Kre-Alkalyn (30 caps x 2500 mg)

490 ден

Out of stock

Description

Додаток во исхраната со одличен квалитет, содржи патентиран, оригинален, ублажен креатин монохидрат KРE-AЛКАЛИН®. Напредна форма на креатин која што се карактеризира со значително повисока биодостапност и способност да го хидратира ткивото во споредба со обичниот монохидрат. Патентирана формула која што овозможува неутрализација на ниската pH во дигестивниот систем, што ја прави отпорна и спречува трансформација во неактивен креатинин. Благодарение на неговите состојки тој е многу поефективен споредено со обичниот монохидрат, не му е потребна фаза на вчитување и овозможува поголем раст на мускулната маса и билдање на телото со значително помала доза; исто така не акумулира вода поткожно.

Упатство за употреба: Како додаток во исхранаво денови на тренинг – земете 1 капсула наутро и 1 капсула пред тренинг; во денови кога не тренирате – земете 1-2 капсули пред појадок, испијте ги со поголема количина на вода. Да се се надминува препорачаната дневна доза. Додатоците во исхрана не треба да бидат замена за разновидна и балансирана диета. Не е препорачливо за деца и млади особи.Може да доведе до зголемување на тежина. Да се чува подалеку од дофат на деца. Препорачлива е разновидна и балансирана диета и здрав начин на живот.

КРЕ-АЛКАЛИН 2500 МЕГА КАПС  Додаток во исхрана во капсули со ублажен креатин монохидрат КРЕ-АЛКАЛИН, посебно наменет за спортски особи.

Производот содржи патентиран тип на креатин монохидрат, карактеризиран со висока биоупотребливост. Конзумирањето на креатин доведува до зголемување на физичките перфоманси за време на кратко трајно, високо интезивни, повторувачки тренинзи ( се однесува на дневно внесување од 3 гр. креатин). Овој производ е дизајниран за физички активни, возрасни луѓе и спортисти.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kre-Alkalyn (30 caps x 2500 mg)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select your currency
MKD Macedonian denar
X