Sale!

Optimum Nutrition, Protein Powder, Whey Isolate + Whey Hydrolized + Whey Concetrate, Gold Standard 100% Whey (Extreme Milk Chocolate Flavour, 2.24 kg - 68 serv x 33 g)

3,490 ден

Out of stock

Description

100% Whey Gold Standard – златниот стандард меѓу протеините!

Откако постои на пазарот, името и брендот Optimum Nutrition го наметнува највисокиот стандард, однос во кој се усогласуваат сите квалитетни протеински производи. Сега Optimum Nutrition повторно прават нов, поквалитетен и повисок стандард, со “злато” протеин од третата генерација 100% Whey Gold Standard.

Тоа што го прави Optimum Nutrition различна марка е разновидноста на производи и највисок стандард на квалитет. Квалитетот на 100% Whey Gold Standard не заостанува од славата на производителот. Воспоставување стандарди меѓу веј протеин, 100% Whey Gold Standard сега може да ви гарантираат резултати, кои го прават најдобро продаваниот протеин во светот.

100% Whey Gold Standard содржи богата разновидност од квалитетни извори на протеин од сурутка.

100% Whey ви дава она што ви треба (чист протеин од сурутка). Не ве полни со масти, лактоза, холестерол, јаглехидрати.

Протеинот на Optimum Nutrition – 100% Whey Gold Standard e најпознатиот протеин во светот!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Optimum Nutrition, Protein Powder, Whey Isolate + Whey Hydrolized + Whey Concetrate, Gold Standard 100% Whey (Extreme Milk Chocolate Flavour, 2.24 kg – 68 serv x 33 g)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select your currency
MKD Macedonian denar
X