Amino Max 6800 (30 caps)

150 ден

Out of stock

Description

АМИНО МАКС 6800 –  се дизајнирани за брзо пополнување на недостатокот на амино киселини по напорен. АМИНО МАКС 6800 е составен од амино киселини и микропептиди добиени од веј протеин концентрат хидроизолат со значителен додаток на чист Л – Глутамин или Таурин, а сите заедно придонесуваат за добивање на идеален аминограм. АМИНО МАКС 6800 е исто така подобрен со витамин Ц и витамин Б6, кои придонесуваат да се постигне нормален протеински метаболизам.

ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА: Дозволената препорачана доза е 8 капсули. Се зема со 300 мл вода.

Кога вежбате: 8 капсули веднаш после тренинг

Кога не вежбате: два пати на ден по 4 капсули пред оброк.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Amino Max 6800 (30 caps)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select your currency
MKD Macedonian denar
X