Ultimate Nutrition, Protein Powder, Whey Concentrate/Isolate + Whey Peptides, Protein (25 g) + Carbs (2 g) + Fat (1 g), Prostar 100% Whey (Cookies & Cream Flavour, 2.39 kg - 80 serv x 30 g/1 scoop)

3,890 ден

1 in stock

Description

Prostar Whey Protein е комбинација од супериорен квалитет и неверојатен вкус. Во вредност од околу 83% whey протеин изолат и концентрат ќе им го даде вистинското гориво на вашите мускули за идеален раст во чиста и најквалитетна мускулна маса со изразена дефиниција.

Интересно е да се напомене дека токму Prostar Whey Protein е омилен протеин на нашиот познат атлета и бодибилдер Јовче Василевски.
Јовче го конзумира 
Prostar Whey Protein и вон сезона и за време на своите подготовки за натпревар веќе цели 10 години од својата кариера и со него има постигнато неброени успеси. Еве неколку од неговите постигнувања:


1. IBFF СВЕТСКО ПРВЕНСТВО – ТРЕТО МЕСТО, КОПАР, СЛОВЕНИЈА 2010

2. NABBA СВЕТСКО ПРВЕНСТВО – ПЕТТО МЕСТО, ГРЦИЈА 2008

3. NABBA ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО – ЧЕТВРТО МЕСТО, ГРЦИЈА 2006

4. WFF СВЕТСКО ПРВЕНСТВО (EXTREME BODY) – ЧЕТВРТО МЕСТО, ГРЦИЈА 2006 

5. NABBA БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО – ПРВО МЕСТО (BODY BUILDING MASTERS), 
ГРЦИЈА 2007 

6. 
БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО – ПРВО МЕСТО, БАР, ЦРНА ГОРА 2008

7. БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО – ПРВО МЕСТО, ВАРВАРИН, СРБИЈА 2010

8. БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО – ПРВО МЕСТО, ТУЗЛА, БОСНА 2011


И уште многу други успеси. Користете го и вие протеинот на Шампионите 
“PROSTAR WHEY PROTEIN”.

Еден дозер содржи 30 гр. во кој што има 25 гр. супериорен Whey протеин.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ultimate Nutrition, Protein Powder, Whey Concentrate/Isolate + Whey Peptides, Protein (25 g) + Carbs (2 g) + Fat (1 g), Prostar 100% Whey (Cookies & Cream Flavour, 2.39 kg – 80 serv x 30 g/1 scoop)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X