Sale!

Optimum Nutrition, Weight Gainer, High Quality Protein + Carbs With No Added Sugar + Creatine + Glutamine + Vitamins/Minerals, Serious Mass (Chocolate Peanut Butter Flavour, 5.44 kg - 16 serv)

3,890 ден 3,490 ден

1 in stock

Description

Serious Mass содржи 1250 калории во доза со комплетен комплекс на јаглехидрати, протеини и масти. Максимално можното количество хранливи материи за потребите на вашето тело. Во секоја доза Serious Mass ќе најдете 50 грама квалитетен протеин за градење на мускулното ткиво со аминокиселини кои предиспонираат кон поволни услови за нивниот раст. Serious Mass нуди и мешавина од 252 грама јаглехидрати.

Serious Mass е наменета за оние кои тренираат, кои се соочуваат со застојот во пораст на мускулната маса и тренинзите. Покрај целиот спектар на минерали и витамини производот нуди и потребните за надминување недостатокот на глутамин, креатин, холин и инозитол во потребните дози.

Ефектот кој може да очекувате од Serious Mass е зголемување на мускулната маса, добивање на потребниот “поттик” за надминување на застојот во порастот на килограми, максимална обнова и тонус по тренингот. Сега е време да го нахраните вашето тело со сериозно количество хранливи материи.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Optimum Nutrition, Weight Gainer, High Quality Protein + Carbs With No Added Sugar + Creatine + Glutamine + Vitamins/Minerals, Serious Mass (Chocolate Peanut Butter Flavour, 5.44 kg – 16 serv)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X